Afbeelding: leeuwerikenveld 5

Leeuwerikenveld 5 Emmen

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 20icon-mvbicon-evb

Betreft groepswonen in een moderne woning in de wijk de Rietlanden in Emmen. Deze woonwijk ten zuiden van de stad Emmen kenmerkt zich door het vele groen. Er zijn veel winkels, scholen en sport- en recreatiefaciliteiten in de directe omgeving.

De woning
In het pand beschikken de bewoners over een eigen kamer met media-aansluiting. Er is in een gemeenschappelijke keuken, badkamer en woonkamer voorzien. De woning is volledig rolstoel toegankelijk. Er is ruime parkeergelegenheid en een grote tuin aanwezig.

De bewoners
De groep bewoners is zeer divers. Ze hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking, vaak in combinatie met een storing aan het autisme spectrum (ASS). In leeftijd variëren de bewoners van jongvolwassen tot ouder (55+).De begeleiding
Binnen de woning is 24-uurs begeleiding aanwezig en is een-op-een begeleiding mogelijk. Begeleiding vindt plaats op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen via cliëntbemiddeling@detrans.nl of telefonisch op 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt).

Contact Printen