Afbeelding: schoolstraat 2

Schoolstraat 1 - 3 Tweede Exloërmond

icon-in dops-/-stadskernicon-landelijkicon-eigen woonkeukenicon-eigen woonkamericon-eigen badkamericon-maximale groepsgrootte < 20icon-lvbicon-mvb

Betreft een woonboerderij met 13 appartementen in de dorpskern van Tweede Exloërmond. De woonboerderij is gelegen in het groen en omgeven door rust.

De woning
Het pand biedt woonruimte aan totaal 12 personen. Het 13e appartement is in gebruik als steunpunt en kantoorruimte. Daar kunnen de bewoners samen eten, drinken, spelletjes doen en de dagelijkse werkzaamheden bespreken. De bewoners beschikken over een eigen appartement met media-aansluitingen, keuken, toilet- en badruimte. De woonboerderij is slechts gedeeltelijk rolstoeltoegankelijk.

De bewoners
De bewoners hebben een lichte of matige verstandelijke beperking. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 23 en 55 jaar.

De begeleiding
In de woning is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding vindt plaats op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen met Bureau Zorgbemiddeling van De Trans: (0592) 24 76 07.

Contact Printen