Afbeelding: schoolstraat 2

Schoolstraat 1 - 3F Tweede Exloërmond

icon-landelijkicon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkeukenicon-eigen woonkamericon-eigen badkamericon-maximale groepsgrootte < 20icon-lvbicon-mvb

Algemeen
Betreft appartement wonen in een grote woonboerderij in het lintdorp Tweede Exloërmond. De omgeving kenmerkt zich door landbouw en veel bos.

De woning
Het pand beschikken de bewoners over een eigen appartement met badkamer en keuken. Van de dertien appartementen is er één ingericht als gemeenschappelijke ruimte. Daar kunnen de bewoners samen eten, drinken en spelletjes doen. Ook dient dit appartement als steunpunt waar de dagelijkse werkzaamheden worden besproken.

De bewoners
De bewoners zijn volwassenen met een lichte en matige verstandelijke beperking. Sommigen met een vorm van autisme. In leeftijd variëren de bewoners van 20+ tot 55+.

De begeleiding
Binnen de woning is 24-uurs begeleiding aanwezig, maar geen een-op-een begeleiding mogelijk. Er is steeds minimaal één begeleider in de woning aanwezig. Begeleiding vindt plaats op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie
Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen met Bureau Zorgbemiddeling van De Trans: (0592) 24 76 07.

Contact Printen