Afbeelding: sint josephlaan 1b 2

Sint Josephlaan 1b Nooitgedacht

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 20icon-evb

Betreft een moderne woning in de wijk Nooitgedacht bij Rolde. De wijk kenmerkt zich door nieuwbouw op ruime kavels met veel groen en weinig verkeer. In de nabijheid van een kinderboerderij, sporthal, zwembad en wandelgebied. Goede parkeergelegenheid bij de woning en aansluiting op openbaar vervoer.

De woning
In het pand beschikken de maximaal 10 bewoners over een eigen kamer. Er is een gemeenschappelijke keuken, 2 badkamers en 4 toiletten die worden gedeeld door de bewoners van het pand. De kamers hebben eigen media-aansluitingen. Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk.

De bewoners
De bewoners hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek. Ze zijn volledig afhankelijk van begeleiding. De bewoners hebben een leeftijd van 47 jaar en ouder.

De begeleiding
In de woning is 24 uur per dag ondersteuning aanwezig. Moderne sensortechnologie ondersteunt de begeleiding. Er wordt gewerkt volgens de Triple-C methodiek. Naast het bieden van structuur en het ontwikkelen van vaardigheden op divers gebied, is de begeleiding sterk verzorgingsgericht. Een en ander afhankelijk van de hulpvraag en op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen met Bureau Zorgbemiddeling van De Trans: (0592) 24 76 07.

Contact Printen