Afbeelding: sint josephlaan 8 1

Sint Josephlaan 8 Nooitgedacht

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 20icon-lvb

Betreft een moderne woning in de wijk Nooitgedacht bij Rolde. De wijk kenmerkt zich door ruime kavels met veel groen en weinig verkeer. In de nabijheid van een kinderboerderij, sporthal, zwembad en wandelgebied. Goede parkeergelegenheid bij de woning en aansluiting op openbaar vervoer.

De woning
Sint Josephlaan 8 heeft plaats voor 12 bewoners. De woning beschikt over 8 ruime slaapkamers die 2 aan 2 een badkamer delen. Daarnaast zijn er vier grote zit-slaapkamers met eigen sanitair. Er zijn twee gezamenlijke woonkamers. De slaapkamers hebben eigen media-aansluiting. Bij de woning zijn twee schuurtje opgetrokken waar bewoners hun fiets kunnen stallen en kunnen klussen of hobbyen.

De bewoners
De bewoners hebben een lichte verstandelijke beperking, met gedrags- of psychiatrische problematiek in de leeftijd van 20 tot 30 jaar. Er worden spontaan en georganiseerd activiteiten ondernomen, zoals spelletjesavonden en groepsuitjes.

De begeleiding
In de woning is 24-uurs begeleiding aanwezig en is in veel gevallen 1-op-1 begeleiding mogelijk. De begeleiding werkt volgens de Triple-C methodiek en richt zich op het bieden van structuur en het ontwikkelen van vaardigheden op divers gebied. Een en ander afhankelijk van de hulpvraag en op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen via cliëntbemiddeling@detrans.nl of telefonisch op 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt).

Contact Printen