Afbeelding: Stroetenweg 33 a

Stroetenweg 33

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-maximale groepsgrootte < 10icon-lvbicon-mvbicon-evb

Betreft groepswonen in de wijk Nooitgedacht bij Rolde. De wijk kenmerkt zich door nieuwbouw op ruime kavels met veel groen en weinig verkeer. In de nabijheid van een kinderboerderij, sporthal, zwembad en wandelgebied. Goede parkeergelegenheid bij de woning en aansluiting op openbaar vervoer.

De woning
Het pand biedt woonruimte aan 6 personen. De bewoners beschikken over een eigen kamer. Er is een gemeenschappelijke keuken, badkamer en woonkamer in het pand. De kamers hebben eigen media-aansluitingen. Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk.

De bewoners
De bewoners hebben een lichte tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Soms is sprake van een intensieve verzorgingsvraag en bijkomende psychiatrische problematiek. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 40 en 60 jaar. Sommigen ontvangen dagbesteding in de woning zelf.

De begeleiding
In de woning is moderne sensortechnologie toegepast die 24 uur per dag de begeleiding ondersteunt. Er wordt gewerkt volgens de Triple-C methodiek. Het bieden van structuur en het ontwikkelen van vaardigheden op divers gebied staan hierbij centraal. Een en ander afhankelijk van de hulpvraag en op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen via cliëntbemiddeling@detrans.nl of telefonisch op 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt).

Contact Printen