Afbeelding: Stroetenweg 33c

Stroetenweg 33c

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-maximale groepsgrootte < 20icon-mvbicon-evbicon-mb

Betreft groepswonen in de wijk Nooitgedacht bij Rolde. De wijk kenmerkt zich door nieuwbouw op ruime kavels met veel groen en weinig verkeer. In de nabijheid van een kinderboerderij, sporthal, zwembad en wandelgebied. Goede parkeergelegenheid bij de woning en aansluiting op openbaar vervoer.

De woning
Het pand biedt woonruimte aan 12 personen. De bewoners beschikken over een eigen kamer. Er is een gemeenschappelijke keuken, badkamer en woonkamer in het pand. De kamers hebben eigen media-aansluitingen. De woning is volledig rolstoeltoegankelijk.

De bewoners
De bewoners zijn ouderen (55+) met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Sommigen met een meervoudige beperking.

De begeleiding
In de woning is 24-uur begeleiding aanwezig. De begeleiding is sterk verzorgingsgericht. Een en ander afhankelijk van de hulpvraag en op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen via cliëntbemiddeling@detrans.nl of telefonisch op 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt).

Contact Printen