Afbeelding: veldweg 7 (4)

Veldweg 7 Nooitgedacht

icon-landelijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-eigen badkamericon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 20icon-mvbicon-evb

Betreft een vrijstaande woonboerderij. Landelijk gelegen nabij Nooitgedacht en Rolde. Goede parkeergelegenheid en uitstekende aansluiting op openbaar vervoer.

De woning
De Veldweg 7 is een tot appartementencomplex verbouwde boerderij. Het voormalige achterhuis telt 6 appartementen en het voorhuis 5. De bewonersgroepen in het voor- en achterhuis delen een keuken. Sommige kamers hebben een eigen douche en toilet. Anderen delen per twee appartementen deze faciliteiten. De kamers hebben een eigen TV-aansluiting en WiFi. Het gehele pand is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De bewoners
De bewoners zijn volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Bij sommigen is sprake van een vorm van autisme en psychiatrische problematiek. Alle bewoners hebben overdag een vorm van dagbesteding.

De begeleiding
In de woning is 24-uurs begeleiding aanwezig en 1 op 1 begeleiding mogelijk. De begeleiding richt zich op het bieden van structuur en het ontwikkelen van vaardigheden op divers gebied. Een en ander afhankelijk van de hulpvraag en op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen via clientbemiddeling@detrans.nl of telefonisch op 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt).

Contact Printen