Afbeelding: vredeheimseweg 2 3

Vredenheimseweg 2 Grolloo

Algemeen
Betreft groepswonen in een vrijstaande woning ten noordwesten van het dorp Grolloo. De locatie is zeer landelijk gelegen, op ongeveer 4 kilometer verwijderd van Nooitgedacht waar diverse faciliteiten voor cliënten beschikbaar zijn.

De woning
In de woning bevinden zich vier ruime woonkamers met media-aansluiting. De bewoners delen de keuken en de badkamer. Cliëntenkunnen zich op hun kamer terugtrekken of gebruik maken van de groepsruimte. De woning is slechts niet rolstoel toegankelijk. De woning is gelegen op een grote kavel met veel groen, wat een prikkelarme omgeving voor de bewoners creëert.

De bewoners
De bewoners zijn volwassenen (tot 55 jaar) en hebben een lichte verstandelijke beperking en bijkomende problematiek als verslaving en gedragsproblematiek.

De begeleiding
Binnen de woning is 24-uurs begeleiding aanwezig. Begeleiding vindt laats op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen via cliëntbemiddeling@detrans.nl of telefonisch op 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt).

Contact Printen