Afbeelding: Vredenheimseweg 7 Grolloo

Vredenheimseweg 7 Grolloo

icon-landelijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte 1-5kmicon-eigen woonkamericon-eigen badkamericon-maximale groepsgrootte < 10icon-lvb

Algemeen
Betreft groepswonen in een grote woonboerderij ten noordwesten van het dorp Grolloo. Op dit adres wordt wonen gecombineerd met dagbesteding op het terrein. De locatie is zeer landelijk gelegen, op ongeveer 4 kilometer verwijderd van Nooitgedacht waar diverse faciliteiten voor cliënten beschikbaar zijn.

De woning
In de boerderij bevinden zich vier kamers met douche en toilet. Ook zijn er twee grote kamers in het voorhuis en benedenverdieping die een badkamer delen. Cliënten kunnen zich op hun kamer terugtrekken of gebruik maken van de groepsruimte. De woning is slechts ten dele rolstoel toegankelijk. Er is veel groen en op het terrein zijn meerdere bijgebouwen rond de boerderij, wat een prikkelarme omgeving voor de bewoners creëert.

De bewoners
De bewoners zijn jongvolwassenen en volwassenen (tot 55 jaar) en hebben een lichte verstandelijke beperking en bijkomende psychische problematiek, verslaving en gedragsproblematiek.

De begeleiding
Binnen de woning is 24-uurs begeleiding aanwezig. Begeleiding vindt laats op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie
Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen met Bureau Zorgbemiddeling van De Trans: (0592) 24 76 07.

Contact Printen